Product added to your WishlistView Wishlist
Valitse sivu

Tarinamme

Naistaivas Oy

Naistaivas Oy on vuonna 2012 perustettu yksityinen maahantuontiyritys, joka toimittaa laadukkaita ihonhoitotuotteita apteekkeihin ja päivittäistavarataloihin. Kokoelmamme sisältää parhaimpia ja puhtaimpia ainesosia, jotka takaavat sinulle pitkän elämän hyvinvoivana ja onnellisena.

 

Herätämme aistisi luonnollisella elämyksellä, millaista et ole ikinä kokenut. Tavoitteemme ja intohimomme on antaa sinulle parasta mahdollista. Meillä on vahva side onnellisuuden ja hyvinvoivan olon välillä, kun henkilö tuntee itsensä hyvinvoivaksi, on maailmakin onnellinen paikka. Kannustamme kehitykseen ja teemme kaiken täydellä sydämellä. Missio on saada ihmiset onnellisiksi, hyvävointisiksi ja tuntemaan itsensä kauniiksi. Olemme edelläkävijä, ole sinäkin.

Kiitos, kun olet asiakkaamme.

-417

-417 on vuonna 2003 perustettu korkealaatuinen kosmetiikkabrändi, joka tarjoaa eri tuotelinjoja ihonhoitotuotteista, jotka perustuvat luonnollisiin ja aktiivisiin mineraaleihin maailman matalimmasta paikasta, -417 metriä merenpinnan alapuolella sijaitsevasta Kuolleestamerestä.

SeeSee

SeeSee on 2013 perustettu kosmetiikkabrändi, joka tarjoaa laadukkaita ihonhoitotuotteita jokapäiväiseen käyttöön kaikille ihotyypeille.