Product added to your WishlistView Wishlist
Valitse sivu

-417

kauneus jonka voit aistia

-417 on perustanut vuonna 2003 yrittäjä ja kuvanveistäjä Moty Fridman. -417 on korkealaatuinen kosmetiikkabrändi, joka tarjoaa eri tuotelinjoja ihonhoitotuotteista, jotka perustuvat luonnollisiin ja aktiivisiin mineraaleihin maailman matalimmasta paikasta, -417 metriä merenpinnan alapuolella sijaitsevasta Kuolleestamerestä.

-417 perustuu yli 40 mineraaliyhdisteeseen. Se antaa välittömiä tuloksia, jotka voit tuntea, nähdä, koskettaa ja tuoksuttaa. Tavoite on saada sisäinen kauneutesi hohtamaan myös ulkoisesti, kun olet onnellinen, olet kaunis.

Tuotteet on suunniteltu parantamaan ihon rakennetta ja hyvinvointia, tuottaen merkittävää tehoa ja tulosta, turvallisuudesta tinkimättä.

-417 tuotesarja sisältää kasvojen, – vartalon, – hiustenhoito ja SPA-tuotteita. Anti-aging, valkaisu- ja kohotus sekä kiinteytysvaikutukset ovat vain muutamia niistä tuloksista, joita asiakas tulee näkemään tuotteita käytettyään. Dermokosmetiikkasarja on kaikille ihotyypeille, mukaan lukien herkän, atooppisen ja psoriaattisen ihon. Ei eläintestattu, parabeeniton, mineraaliöljytön.

-417 TUOTERYHMÄT

Immediate miracles collection

Mud phyto collection

Time-Control collection

Whitening collection

Age prevention collection

Catharsis & dead sea therapy collection

Cleansers & peeling & masks

Men´s Collection

Immediate Miracles Collection – Minerals & Miracles

Välittömät Ihmeet Linja – Mineraalit & Ihmeet

 

Ainutlaatuinen, hoitava ja kohottava linja ikääntyvälle iholle. Kokonaisvaltaisesti ikääntymisen merkkejä korjaava ja ennaltaehkäisevä ratkaisu.

Immediate miracles linjassa pääosaa näyttelevät, uniikki mineraali-vitamiini yhdiste, Kuolleenmeren muta, luonnolliset kasviuutteet, eteeriset öljyt sekä korkea pitoisuus kasviperäistä kollageenia.

Kohotus, kirkastus ja kiinteytysvaikutus ovat vain muutama niistä tuloksista, joita tulet näkemään tuotteita käytettyäsi. Taianomainen kokonaisuus, jossa yhdistyvät Kuolleenmeren hoitavat mineraalit, tehokkuus ja aistikkuus.

Time-Control Collection – Minerals & Anti-aging

Ikääntyvän Ihon Linja – Mineraalit & Anti-aging

 

Uniikki, ikääntymisen ja väsymyksen merkkejä torjuva Time-Control hoitolinja. Auttaa silottamaan, tasoittamaan ja heleyttämään ihoa.

Perustuu hoitaviin mineraali-vitamiini yhdisteisiin sekä ainutlaatuisiin kasviuutteisiin, jotka elvyttävät ihosoluja, antavat iholle kimmoisuutta, täyteläisyyttä ja luonnollista hehkua. Näe, koe ja tunne ero ensimmäisestä hoitokerrasta lähtien. Sopii erityisesti herkälle ja kuivalle ihotyypille.

Age prevention collection – Minerals & Hydration

Ikääntymisen Ennaltaehkäisy Linja – Mineraalit & Kosteutus

 

Korkeapitoisiin mineraali-vitamiini yhdisteisiin perustuva tasapainottava hoitolinja.  Elvyttää ihosoluja, vahvistaa ihon rakennetta ja suojaa ympäristön aiheuttamilta rasituksilta. Pitää ihon kosteutettuna ja säteilevänä koko päivän.

Age prevention hoitolinjasta löydät ratkaisun normaalille, kuivalla ja rasvaiselle iholle. Tunne ainutlaatuinen koostumus.

Cleansers & Peeling & Masks

Puhdistus & Kuorinnat & Naamiot

 

Puhdistussarja perustuu Kuolleenmeren hoitaviin mineraaleihin, sekä hellävaraisiin kasviuutteisiin ja eteerisiin öljyihin, jotka täydentävät ihon puhdistushetkiä aistikkaammiksi.

Puhdistavat perusteellisesti ja kirkastavat tehokkaasti, tuottaen tulosta ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien. Kasvojen puhdistus ja hoitotuotteet on valmistettu parhaista Kuolleenmeren raaka-aineista, jotka sopivat päivittäiseen käyttöön kaikille ihotyypeille.

Mud Phyto Collection – Minerals & Mud for slimming & firming

Kiinteyttävä Linja – Mineraalit & Muta kiinteytykseen ja raskausarpien hoitoon

 

Kuolleenmeren aktiivisiin mineraaleihin ja kiinteyttävään mutaan perustuva hoitolinja. Korjaa ja ennaltaehkäisee selluliitin ja appelsiini-ihon muodostumista sekä hoitaa ja häivyttää raskausarpia. Näe, koe ja tunne uniikki koostumus sekä henkeäsalpaavat tulokset.

Puhdistavat perusteellisesti ja kirkastavat tehokkaasti, tuottaen tulosta ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien. Kasvojen puhdistus ja hoitotuotteet on valmistettu parhaista Kuolleenmeren raaka-aineista, jotka sopivat päivittäiseen käyttöön kaikille ihotyypeille.

Whitening collection

Valkaiseva Linja

 

Kuolleenmeren aktiivisiin mineraaleihin, kasviuutteisiin ja eteerisiin öljyihin perustuva valkaisulinja, vaalentaa maksa- ja pigmenttiläiskiä sekä ennaltaehkäisee niiden uusiutumista.

Ainesosien tarkat mittasuhteet ja kosteutta tasapainottava käsittely ravitsee, kiinteyttää sekä suojaa ihoa ympäristön haittatekijöiltä. Näe, tunne ja koe ero ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien.

Puhdistavat perusteellisesti ja kirkastavat tehokkaasti, tuottaen tulosta ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien. Kasvojen puhdistus ja hoitotuotteet on valmistettu parhaista Kuolleenmeren raaka-aineista, jotka sopivat päivittäiseen käyttöön kaikille ihotyypeille.

Catharsis & Dead Sea Therapy Collections – Dead Sea minerals & Mud

Catharsis & Kuolleenmeren Parantavat Mineraalit Linja – Kuolleenmeren mineraalit & Muta

 

Rentouttava, rauhoittava ja tasapainottava hoitolinja tuo ratkaisuja erilaisille iho-ongelmille, kuten kuivalle, atooppiselle ja psoriaattiselle iholle. Tunne Kuolleenmeren rikkaat mineraalit ihollasi, näe pysäyttävät tulokset ja nauti hyvinvoivasta ja pehmeästä ihosta, Kuolleenmeren mineraalien ja mudan avulla.

Men’s Collection

Miesten Linja

 

Miesten hoitava linja, perustuu Kuolleenmeren hoitaviin aktiivisiin mineraali-vitamiini yhdisteisiin sekä kasviuutteisiin, jotka korjaavat, vahvistavat ja rauhoittavat herkkää ärtynyttä ihoa. Näe, koe ja tunne ero ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien.